نمای کامپوزیت

ورقهای کامپوزیت به دلیل خواص انحصاری از جمله سبکی وزن ، سختی مناسب ، انعطاف پذیری همراه با شکل پذیری بالا ، تنوع رنگ ، غیر قابل اشتعال بودن ( ورق های خاص) ، سرعت اجرای بالا ، در بسیاری از ساختمانهای در حال ساخت اجرا می گردند . نوع اجرای این ورق ها به دو دسته کلی Fix و Hang تقسیم می گردد.

ورق کامپوزیت یکی از مصالح زیبایی می باشد که در برخی از نماهای ساختمانی مورد استفاده  قرار می گیرد. امروزه افراد بسیاری از نماهای کامپوزیت استفاده می کنند چرا که زیبایی و جلوه آن نسبت به نماهای دیگر بسیار بیشتر است ورق کامپوزیت از ترکیب چندین ماده تشکیل می گردد.

نمای کامپوزیت فلزی:

کامپوزیت ها از ترکیب دو یا چند ماده جداگانه تشکیل شده اند که ماده حاصل نسبت به هرکدام از اجزاء تشکیل دهنده آن بهتر است و اجزاء مختلف کارایی یکدیگر را بهبود می بخشد و این یکی از مزیت های کامپوزیت محسوب می شود. از متداول ترین نماهای کامپوزیت پلی یورتان اشاره کرد.

ورق های کامپوزیت آلومینیوم متشکل از دو لایه آلومینیوم به ضخامت ۳ تا ۵/۰ میلی متر در اطراف و یک هسته از جنس پلاستیک یا یک ماده معدنی پرکننده ضدحریق (نظیر مواد پلی اتیلنی) به ضخامت ۳ الی ۵ میلی متر می باشند لایه خارجی عمدتا دارای یک پوشش آستر رزین اپوکسی و یک لایه Pvdf می باشد سطح ورق کامپوزیت با یک لایه فیلم محافظت محافظت می شود از جمله مزایای این پانل می توان به سبکی وزن ، تنوع رنگ و شکل پذیری اشاره کرد.

ازجمله بزرگترین مشکلات این نوع نما، از یک سو ورود محصولات بی کیفیت و فقدان دانش فنی کافی در خصوص کنترل کیفیت این نوع پانل برای نما و اجرای نامناسب توسط برخی افراد غیر متخصص است. چسبیدن ذرات گردو غبار برسطح نمای ساختمان ها و تغییر رنگ از جمله مشکلات این نوع نما است. تمیز کردن نما مستلزم ایجاد داربست یا پیش بینی بالابرهای مخصوص جهت شستشو است.

استفاده کردن از ورق کامپوزیت امروزه بسیار رواج بسیار زیادی پیدا کرده است، مزایای این نوع از نما از آنجایی که زیاد و عالی است افراد بسیاری ترجیح می دهند از این نوع نما برای ساختمان های خود استفاده کنند. البته دقت داشته باشید که اگر شما می خواهید این نما را در ساختمان های مورد نظر خود اجرا کنید باید از مزایا و همچنین معایب آن اطلاعات زیادی داشته باشید تا به بهترین نحو ممکن بتوانید نمیا مورد نظر خود را انتخاب کنید. در ادامه برخی از مزایا و معایبی که در  ورق کامپوزیت وجود دارد را بیان می کنیم تا آشنایی بیشتری با آنها داشته باشید.

)