کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن تهران

  • شنبه 27 اردیبهشت 1404 ساعت 14:54

اخبار => اخبار

باشگاه در و پنجره ونما: رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت از ۱۲۹ به ۶۴ مورد رسیده است، گفت: شهرداری تهران در سال آینده به ایمن‌سازی ساختمان‌هایی که مالکین آنها اقدامی انجام نمی‌دهند، ورود خواهد کرد.
کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن تهران

به‌گزارش باشگاه در و پنجره و نما به‌نقل از همشهری آنلاین، مهدی بابایی، ‌با اعلام اینکه در ردیف ایمن‌سازی ساختمان‌ها و گودهای پرخطر در بودجه سال ۱۴۰۴ اعتبارات را افزایش داده‌ایم، یادآور شد: در مواردی که مالکین نسبت به ایمن‌سازی اقدام نمی‌کنند شهرداری براساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها اقدام به ایمن‌سازی و دریافت ۱۵ درصد بالاسری از مالکین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه قانون رسماً این اجازه را به شهرداری داده است، تصریح کرد: اعتبارات و بودجه اجازه نمی‌داد که شهرداری رأساً در این زمینه وارد شود اما با این حال ما افزایش اعتبار در این زمینه را اعمال کردیم که شهرداری وارد عمل شود و آمار ساختمان‌های ناایمن سریع‌تر به صفر برسد.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که "ورود شهرداری به ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن، باعث اهمال و کوتاهی مالکین در این زمینه نخواهد شد"، گفت: زمانی با یک ساختمان اداری، تجاری طرف هستیم و با کمک قوه قضائیه اقدام قهری و قانونی انجام می‌دهیم و نسبت به قطع انشعابات و پلمپ اقدام می‌کنیم اما زمانی با ساختمان مسکونی در مناطق جنوبی مواجه می‌شویم که شاید شرایط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی اجازه برخورد قهری نمی‌دهد و ناچار می‌شویم بر اساس بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها اقدام کنیم.


تعداد بازدید : 27

ارسال نظر

ارسال