روند تولید درب و پنجره های آلومینیومی

  • سه شنبه 11 مهر 1396 ساعت 13:48

اخبار => اخبار

باشگاه در و پنجره و نما: سیستم پنجره های آلومینیوم با برخورداری از تنوع زیاد در فرم، رنگ و گستردگی استفاده از یراق آلات و تنوع بازشو، نیازهای صنعت ساختمان را برآورده ساخته است.
روند تولید درب و پنجره های آلومینیومی

به‌گزارش باشگاه در و پنجره و نما: سیستم پنجره های آلومینیوم با برخورداری از تنوع زیاد در فرم، رنگ و گستردگی استفاده از یراق آلات و تنوع بازشو، نیازهای صنعت ساختمان را برآورده ساخته است.

ارتباط سطح بیرونی با سطح داخل پنجره در سیستم پنجره های ترمال بریک (Thermal Break) توسط یک لایه پلی آمید بعنوان عایق حرارتی از یکدیگر جدا گردیده است. (ضریب انتقال حرارت=1>uf). پنجره های آلومینیومی دارای ضخامت و فریم های گوناگونی هستند که با توجه به نیروهای وارده از وزن شیشه به فریم و نیروهای وارده در اثر باز و بسته نمودن لنگه بازشو، نوع پروفیل های مصرفی بر اساس استاندارد تعیین می گردد.

انواع مختلف درب و پنجره های آلومینیومی

 1.  آلومینیوم ساده (Normal)

  2. آلومینیوم ترمال بریک (Thermal Break)

 3.  چوب آلومینیوم  (ALU Wood)

در و پنجره های آلومینیومی ترمال بریک

پنجره یکی از عوامل مهم اتلاف انرژی در ساختمان هاست ، اتلاف انرژی در پنجره های خوب آلومینیومی بسیار کمتر از پنجره‌های آهنی است . اما به دلیل ضریب انتقال حرارت بالا در آلومینیوم علاوه بر دوجداره بودن شیشه ها ، دوجد اره نموده پروفیل آلومینیومی از طریق تیغه های پلی آمید به هم متصل و با این روش باعث کاهش انتقال حرارت می‌باشد .پلی آمید خواص مکانیکی خود را در حرارتهای بالا و نیز در برابر مواد شیمیایی ، آب و اشعه حفظ می‌کند .در و پنجره های آلومینیومی به دو صورت ساده و ترمال بریک ارائه می شوند. فرآیند استفاده از ترمال بریک، جلوگیری از انتقال سرما و گرما از جدار خارجی به جدار داخلی و بالعکس می باشد. پروفیل‌های سیستم ترمال بریک از دو مقطع پروفیل آلومینیومی مجزا که به وسیله تیغه های پلی آمید به هم متصل می گردند، تشکیل شده اند . تیغه های پلی آمید مانع انتقال حرارت از یک سطح به سطح دیگر می شود .درواقع اطلاق عنوان ترمال بریک با این سیستم به دلیل ایجاد شکست حرارتی و ممانعت از انتقال حرارت می‌باشد و طول عمر بالا از مزایای تیغه UV باشد. بالا بودن استحکام، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، اشعه‌های پلی آمید می باشد. طی آمار و ارقام منتشر شده از سوی سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ،

بطور متوسط 10 % سطح خارجی ساختمان را پنجره و 70 % از سطح هر پنجره را شیشه و مابقی را پروفیل تشکیل می دهد. در صورت استفاده از سیستم ترمال بریک در و پنجره ها 38 % کاهش اتلاف انرژی حرارتی در فصل سرما و 32 % کاهش اتلاف انرژی برودتی در فصل گرما،28 %  کاهش مصرف سوخت، 20 % کاهش هزینه در سرمایه گذاری اولیه تأسیسات و به میزان قابل توجهی از آلودگی صوتی جلوگیری میشود.

انواع مختلف بازشوهای پنجره

با توجه به تنوع یراق آلات سیستم های جدید پنجره این امکان به وجود آمده که با توجه به فضای مختلف ساختمان از بازشوهای مناسب استفاده گردد.

1. پنجره های لولایی (Tilt)

2. پنجره های دو حالته (Turn & Tilt)

3. پنجره های کلنگی (projecting windows)

4. پنجره های کشویی (sliding)

5. پنجره های محوری (pivot windows)

6. پنجره های آکاردئونی (folding)

7. پنجره های واگنی (slid & Tilt)

8. پنجره های اسلاید (slid & Lift)

در و پنجره لولایی (Thermal break)

در و پنجره لولایی دارای استانداردهای مربوطه می باشد و به همین دلیل نصب یراق آلات در جهت بازشو در این سیستم امکان پذیر است. لاستیک های تحت فشار در اطراف لنگه امکان آب‌بندی و هوابندی را به طور کامل فراهم می کند. طراح سیستم به این اکتفا نکرده و با جاگذاری لاستیک EPDM در چهار طرف داخل فریم امکان نفوذ هوا که در اثر عدم دقت در نصب ممکن است بوجود آید را غیرممکن نموده است. 

در و پنجره های کشویی

در و پنجره های کشویی بر اساس سیستم های نوین ایتالیایی ساخته شده و یراق آلات بکار رفته در آن ها استاندارهای مربوطه را داشته که در نوع خود بی نظیراست.

طراحی، تولید و نصب در و پنجره آلومینیومی (کشوئی، لولایی، ترمال بریک) تک جداره و دو جداره

طراحی سیستم های درب و پنجره اختصاصی توسط تیم مهندسین و مشاوران خبره صورت از ابعاد دینامیکی و استاتیکی مورد گرفته و سیستم های درب و پنجره نمای آلومینیومی AGK مورد آزمایش قرار گیرد.

واحد طراحی بر حسب نیاز مشتریان با در نظر گرفتن شرایط ذیل اقدام به طراحی مقاطع خاص می کند

1. آب بندی و هوابندی مناسب با لاستیک های 2 ردیفه در بازشوها و فریم های ثابت.

2. زیبایی با استفاده از خطوط منحنی و صاف.

3. زیبایی با استفاده از خطوط منحنی و صاف.

4. عدم انتقال حرارت و عایق صوتی.

5. امکان استفاده از شیشه های دو جداره در برخی مدل ها 3 جداره.

6. امکان مونتاژ با اتصالات قوی و با سرعت زیاد جهت کاهش هزینه.

7. امکان نصب توری.

8. نصب سریع و آسان.

9. عدم استفاده از میلگرد یا آهن در مونتاژ پنجره ها.

واحد آنودایزینگ و عملیات پیش از رنگ

ابتدا پروفیل ها و قطعات در بسته های خاص قرار می گیرند، سپس این بسته ها بوسیله جرثقیل وارد وآن های مختلف شده و پس از طی زمان مشخص غوطه وری در هر یک مواد وان بعدی منتقل می‌گردند تا عملیات زیرسازی کامل شود. پروفیل ها پس از خشک شدن آماده رنگ پذیری

می‌باشند.

واحد رنگ

پروفیل های زیر سازی شده پس از نصب روی قرارهای معین که به کانوایر( نوار نقالی) متصل هستند به داخل کابین پاشش منتقل می گردند. در داخل کابین رنگ پودری بوسیله دستگاه های الکترواستاتیک باردار شده و به قطعات پاشیده می‌شوند. پروفیل ها پس از گذر از کابین پاشش و ورود به کوره پخت رنگ، طول کوره را که دمای آن با دستورالعمل رنگ مورده استفاده تنظیم شده است طی 15 دقیقه یا بیشتر می پیمایند. پروفیل ها پس از خروج از کوره و جدا شدن از قرارها و پس از کنترل به مرحله بعدی منتقل میشوند.

مرحله برش کاری

پروفیل های رنگ شده طبق اب عادی که بر حسب اندازه گیری انجام شده از ساختمان به‌وسیله رایانه محاسبه شده و توسط اره‌های خاص بریده می‌شوند. این اره ها قابلیت تنظیم زوایا به صورت خودکار را دارند و فاصله بین دو فک اره نیز با یک خط کش الکترونیکی دقیق اندازه گیری می‌گردد. تیغه های 50 سانتی متری الماسه که در هنگام برش، روغنکاری میگردد نیز قابلیت برش پروفیل های قطور با کیفیت عالی را دارد.

مرحله فرزکاری

پروفیل های برش خورده بر حسب نیاز برای تعبیه محل قفل یراق آلات مربوطه و ایجاد آبرونی پنجره ها به محل فرز کاری منتقل می گردند.

مرحله پرس کاری و سوراخکاری و شیار زنی

در این مرحله شکاف‌ها و شیارهای مختلف مورد نیاز بر روی نقاط خاص پروفیل ها ایجاد می‌گردد.

مرحله مونتاژ

مونتاژ در گروه AGK نسبت به تیپ بندی پنجره ها به صورت های مختلفی انجام می‌گیرد که به اختصار می توان استفاده از گوشه های خاص، پیچ های آهنی، پانچ را نام برد که علاوه بر سرعت، دارای دقت، ظرافت و کیفیت بسیار بالا می باشند. لازم به ذکر است در مونتاژ هیچ یک از پنجره‌های شرکت از میلگرد آهنی استفاده نمی‌شود.

واحد آنودایز پروفیل آلومینیوم

آنادایزینگ بهترین و ساده ترین راه مبارزه با خوردگی بوده و می توان ارتباط لایه زیرین فلز را تا اندازه ای با محیط قطع کرد و موجب محافظت فلز شده . لایه آنادایزینگ به سبب ویژگی های منحصر به فرد از قبیل سختی بالا ، سبکی، مقاومت در برابر خوردگی و سایش، رنگ پذیری ، عایق الکتریسیته، هدایت گرمای بالا و... در ساخت اغلب چهار چوب های در و پنجره، اجزای ماشین ها، ورق، پروفیل ها و... استفاده نمود. لایه آنادایزینگ با رنگ‌های متنوع و افکت‌های زیبا و بی نظیر: براش – پولیش و مات، پاسخگوی نیاز سلایق مختلف خواهد بود.

واحد رنگ های پودری الکترو استاتیک

رنگ های پودری قابل اجرا بر روی کلیه سطوح فلزی می‌باشند. از جمله مزایای رنگ‌های پودری می‌توان به تنوع رنگ و طرح، درصد براقیت‌های متفاوت، سازگاری با محیط زیست، کیفیت و استحکام بالا دارا بودن قابلیت شستشو و مقرون به صرفه بودن آنها اشاره کرد، همچنین به دلیل انجام عملیات زیرسازی و پخت قطعات در کوره هایی که با دمای 200 درجه سانتیگراد و از مقاومت بالاتری استفاده ار رزین های پایه پلی استر این رنگ‌ها در برابر گرما و اشعه UV برخوردار می‌باشند.


تعداد بازدید : 4138

ارسال نظر

ارسال