بهگزارش باشگاه در و پنجره و نما بهنقل از ایرنا علی نصیری افزود: هماینک ارزیابی و رصد ۶ هزار و ۷۳ ساختمان در تهران انجام شده و همچنان نیز درحال جمعآوری دادههای بیشتری در این زمینه هستیم.
وی با بیان اینکه بررسی وضعیت ایمنی تک ساختمان کار ما نیست، افزود: پیگیری روند ایمنی ساختمانها شهر تهران را دنبال میکنیم و هرجا نیاز به مقاومسازی یا نوسازی باشد، انجام شود.
این مسئول بحران شهر تهران هدف از این اقدام را جلوگیری از ایجاد ناایمنیهای جدید در ساختمانهای جدیدالاحداث برشمرد و گفت: ارزیابی ایمنی ساختمانهای موجود بهویژه ساختمانهای مهم و بلندمرتبه شهر تهران در دستورکار قرار دارد.
نصیری با تأکید بر روند نوسازی ساختمانهای ناایمن یادآور شد: با کمک سازمان آتشنشانی تلاش میکنیم ساختمانهای ناایمن را مشخص کنیم و از ظرفیت دادستانی برای مقاومسازی نیز کمک خواهیم گرفت و البته توفیقات خوبی حاصل شده است.
وی در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر اینکه "آیا میتوان ادعا کرد تهران شهر ایمنی است؟" گفت: تهران هرچه که بوده درحال تبدیل به شهر ایمنتری است، معتقدم در ابتدای این دوره مدیریت شهری ناایمنتر بودهایم و اکنون شرایط ایمنتری را نسبت به گذشته سپری میکنیم.
نصیری همچنین افزود: پایتخت هماینک درحال تبدیل به یک کارگاه بزرگ ایمنسازی است. هرچند ایمنی و ناایمن نسبی است اما تهران به درحال گذار به شهر ایمنتری است.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران تأکید کرد: تلاش میکنیم تا ایمنی ساختمانها را بهبود ببخشیم و امیدواریم که با همکاری همه نهادها و سازمانهای متولی این هدف را بهزودی محقق شود.