خانه فیروزمندان در لار، ساختمانی مطابق با فرهنگ ایرانی

  • یکشنبه 5 آذر 1396 ساعت 15:22

اخبار => اخبار

باشگاه در و پنجره و نما: هیچ چیز لذت بخش تر از این نخواهد بود که در خانه ای زندگی کنی که براساس عادات، علایق و نحوه زندگی تو ساخته شده باشد. جایی که بتوانی درونش احساس تعلق داشته باشی و روح فرهنگی را که در آن زندگی می کنی درون آن حس کنی. خانه فیروزمندان هنر طراحان دفتر معماری پیرامون است که با تلاش های بهروز شهبازی و محمد فروتن تصویری از آنچه را نشان می دهد که خانواده فیروزمندان می خواهند. با نماوین همراه باشید.
خانه فیروزمندان در لار، ساختمانی مطابق با فرهنگ ایرانی

به‌گزارش باشگاه در و پنجره و نما: خانه فیروزمندان در لار، یکی از شهرهای استان فارس و به سفارش خانواده فیروزمندان در زمینی به مساحت ۴۶۰ متر مربع طراحی و اجرا شده است.

ایده اصلی طراحی این پروژه بر اساس شیوه زندگی مردم لار شکل گرفته است. معماران پروژه تلاش کرده اند که خانه ای برگرفته از فرهنگ بسترش را به وجود بیاورند. خانه ای سرشار از روح زندگی!

خانه فیروزمندان با ایجاد ارتباطی مناسب در دو فضای باز و بسته ی خود توانسته، شبکه ای مطلوب را به وجود بیاورد. ارتباط بین این فضاها و فضای داخلی خانه، به گونه ای طراحی شده تا سازگار با نیازها و خواسته های مختلف کاربرانش باشد.




ساختمان های بافت مسکونی این پروژه با ارتفاعی کم در کنار هم نشسته اند. خانه فیروزمندان با داشتن دو طبقه، ارتفاعی متعادل و هماهنگ با همسایگانش دارد. نمای خارجی پروژه در عین حال که به خوبی با بافت مسکونی در تعامل است جلوه ای منحصر به فرد دارد.




طراحی محوطه در حیاط در عین سادگی با ظرافت هایی معمارانه به نمایش گذاشته شده است. حوض کوچک در کنار پله هایی که سطح حیاط را به ایوان متصل می کند رنگ آبی زیبایی دارد و حال و هوایی خاص به آن بخشده است. حوض، قلب معماری سنتی ایران در این پروژه نیز با رنگ و رویی مدرن و امروزی خودنمایی می کند.




در ایوان خانه، طراحان پروژه، ورودی را هماهنگ با نمای ساختمان با ترکیبی از بتن شسته به رنگ اکر خاکی و فلز ها به رنگ سیاه طراحی و اجرا کرده اند. این مضالح و رنگ ها را می توان در دیگر قسمت ها و اجزای ساختمان نیز دید.




تراسی که پوشش سقف آن از جنس حصیرهای چوبی است و نور و سایه و هوایی مطبوع را برای این فضا فراهم می سازد. این تراس مکانی مناسب برای گردهمایی های خانوادگی خواهد بود.

این پروژه موفق به کسب رتبه دوم ( به طور مشترک) جایزه معمار ۹۱ در گروه مسکونی شده است.

 


تعداد بازدید : 2798

ارسال نظر

ارسال