سومین المپیاد مهندسی نفت برگزیدگان خود را شناخت

  • پنجشنبه 16 اسفند 1397 ساعت 18:51

اخبار => سایر رسانه ها

تهران- ایرنا- برگزیدگان سومین المپیاد مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف در دو بخش علمی و پژوهشی معرفی شدند.
سومین المپیاد مهندسی نفت برگزیدگان خود را شناخت

به گزارش باشگاه در و پنجره و نما

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار علمی ایرنا، المپیادهای دانشجویی و پژوهشی معمولا با هدف شناخت افراد نخبه دانشگاهی – صنعتی و ایجاد بانک جامع اطلاعاتی در زمینه ‌های خاص، در سطح ملی و بین‌ المللی برگزار می ‌شوند.
رویداد علمی المپیاد مهندسی نفت (اویلمپیک) با هدف ایجاد انگیزه و کارگروهی، استفاده از پتانسیل ‌ها و ایده ‌های نوآورانه موجود در صنعت نفت و گاز کشور، ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت، کمک به توسعه راه ‌حل‌ ها، جذب سرمایه ‌های انسانی و توسعه کارآفرینی میزبان علاقمندان است.
سومین دوره این رویداد علمی در دو بخش علمی و پژوهشی به همت دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت شرکت ملی نفت ایران، وزارت نفت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگزار شد.
آیین اختتامیه سومین دوره این المپیاد عصر امروز (16 اسفند) با حضور دکتر اصغر مولایی رئیس دانشکده مهندسی نفت، دکتر امید شاکری مدیرکل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌ها وزارت نفت و مدیران بعضی از شرکت های فعال در صنعت نفت؛ مانند شرکت بین المللی حفاری و در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برای معرفی برترین چهره های دانشگاهی در مهندسی نفت میزبان علاقمندان بود.

* برگزیدگان
در بخش علمی محمد خجسته مهر و مهدی محمدعلی پور از دانشگاه صنعتی شریف، محمد صابونی و امیرحسین رجبی از دانشگاه تهران و فرشاد نظرآبادی و عبدالله حاتمی زاده از دانشگاه شیراز به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند و آرمین رحیمیه و احمدرضا خاکپور از دانشگاه تهران نفر برتر از میان ورودی های دانشگاه در سال 96 شناخته شدند.
همچنین در بخش پژوهشی سیاوش نوروزی به همراه زمانیان، منصوری و یاوری در چالش شرکت نفتی انرژی دانا بخش ژئوفیزیک، دکتر عباس هاشم زاده و حاجی آبادی در چالش شرکت توسعه حفاری تدبیر در بخش بهینه سازی انرژی، ارسلان رفیعی، افشین بحری و مهرداد قاسمی مهر در چالش شرکت توسعه حفاری تدبیر در بخش خستگی برگزیده شناخته شدند.
همچنین فرزاد برزگر در چالش شرکت بین المللی حفاری (دی سی آی/DCI) بخش مدیریت ریسک و کاوه شایگان و علیرضا الهی در بخش بهینه سازی حفاری همین شرکت رتبه های برتر را کسب کردند.

* المپیادی با دو بخش علمی و پژوهشی
بخش پژوهشی المپیاد شامل چالش هایی است که شرکت های مطرح و فعال در صنعت نفت مطرح می کنند و شرکت کنندگان در این المپیاد باید با ایده پرازی به آنها پاسخ و راهکارهای پیشنهادی خود را دهند.
شرکت کنندگان در این بخش باید ویدئویی از راه حل پیشنهادی خود را در پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه المپیاد بارگذاری کنند، این تصاویر توسط چهار داور؛ شامل نماینده اساتید دانشگاه، نماینده تیم ارزیاب، نماینده شرکتی که چالش را مطرح کرده و نماینده وزارت نفت داوری شده و امروز ایده پرداز فرصت دارد تا حضوری از ایده خود دفاع کند.
افراد شاغل در شرکت های خصوصی و دولتی فعال در زمینه صنعت نفت بدون محدودیت سنی یا رشته تحصیلی همچنین دانش آموخته های رشته های مرتبط می توانند در این بخش شرکت کنند.
بر اساس آمار دبیرخانه این رویداد تاکنون 13 چالش از سوی شرکت های مختلف ارائه شده است و 38 تیم نیز در این بخش حضور دارند.
بخش علمی نیز بر اساس طراحی 14 سوال برگزار می شود، این سوالات توسط اساتید برتر حوزه مهندسی نفت طراحی شده است و شرکت کنندگان باید به صورت تشریحی به سوالات پاسخ دهند. دانشجویان مقطع کارشناسی در هر گرایشی می توانند در این المپیاد شرکت کنند و بر اساس آمار برگزارکنندگان 73 گروه دو نفره در این بخش ثبت نام کرده اند.
علمی**9157*1834


تعداد بازدید : 295

ارسال نظر

ارسال