ترامپ به جای تسلیت ایران را تروریست خواند

  • شنبه 20 خرداد 1396 ساعت 1:28

اخبار => سایر رسانه ها

رئیس جمهور آمریکا در نخستین واکنش نسبت به حمله تروریستی روز چهارشنبه تهران با اشاره ای تلویحی به ایران مدعی شد که کشورهای حامی تروریسم «قربانی پلیدی و شرارتی می شوند که خود مروج آن هستند».
ترامپ به جای تسلیت ایران را تروریست خواند

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در نخستین واکنش خود نسبت به حمله تروریستی روز چهارشنبه در تهران با اشاره ای تلویحی به ایران مدعی شد که کشورهای حامی تروریسم «قربانی پلیدی و شرارتی می شوند که خود مروج آن هستند!»

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، در بیانیه ای که از سوی کاخ سفید منتشر شد، ترامپ گفت: «ما برای قربانیان بی گناه حملات تروریستی تهران و مردم ایران که در حال گذار از یک چنین دوران پرچالشی هستند، اندوهگین هستیم و دعا می کنیم».

وی در ادامه مدعی شد: «ما بار دیگر تأکید می کنیم که دولتهایی که حامی تروریسم هستند، در معرض این خطر قرار دارند که قربانی شرارت و پلیدی شوند که خود مروج آن هستند».

شایان ذکر است که در حملات تروریستی روز چهارشنبه علیه مجلس شورای اسلامی ایران و حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، دست کم دوازده تن به شهادت رسیدند.


تعداد بازدید : 186

ارسال نظر

ارسال