کواکبیان: لزوم معرفی و مجازات افراد هتاکی‌کننده به رییس‌جمهور

  • یکشنبه 11 تیر 1396 ساعت 12:35

اخبار => سایر رسانه ها

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: افراد شناسایی شده در جریان هتاکی به رئیس جمهوری باید معرفی و مجازات شوند.
کواکبیان: لزوم معرفی و مجازات افراد هتاکی‌کننده به رییس‌جمهور

مصطفی کواکبیان، افزود: هتاکی و فحاشی در شان هیچ کس نیست و به طور قطع اینگونه اقدامات تا حدی سازمان دهی شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی طی هفته پیش رو فعالیت خود را از سر می گیرد و باید همه دست به دست هم داده و مشکلات مردم را حل کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات تمام شده و همه باید در کنار هم برای خدمت به مردم کار کنیم.

وی افزود: پیام رهبر معظم انقلاب نیز بسیار روشن است و باید به دولت کمک کرد و اقدامات دولت هم باید سریعتر آغاز شود.

دبیر کل حزب مردم سالاری اظهار کرد: بعد از مرداد ماه دیگر هیچ کس، بهانه ای برای کارشکنی یا عدم تلاش در مسیر ارتقا و توسعه کشور نخواهد داشت.


تعداد بازدید : 207

ارسال نظر

ارسال