انهدام ۲کارگاه ساخت بمب داعش در موصل

  • چهارشنبه 4 مرداد 1396 ساعت 15:54

اخبار => سایر رسانه ها

دستگاه مبارزه با تروریسم عراق یک کارگاه ساخت بمب داعش در مسیر بادوش در غرب موصل را منهدم کرد. یک کارگاه مشابه نیز در محله التنک در غرب موصل کشف شد.
انهدام ۲کارگاه ساخت بمب داعش در موصل

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، یک منبع امنیتی در دستگاه مبارزه با تروریسم عراق در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت:‌ نیروهای دولتی علاوه بر منهدم کردن کارگاه ساخت بمب داعش در غرب موصل، یک انبار دیگر را در محله التنک در غرب موصل کشف کردند که داعش از آن برای ساخت مین در حجم گسترده استفاده می‌کرد.

به گفته این منبع نیروهای عراقی این کارگاه را در جریان تفتیش و بازرسی خانه‌ها در عملیات پاکسازی شهر موصل یافتند.

منبع مذکور گفت: نیروهای عراقی در مناطقی که هنوز تحت کنترل داعش است در فواصل زمانی متعدد با داعشی‌هایی مواجه می‌شوند که خود را تسلیم می‌کنند، تنها در هفته گذشته 24 داعشی خود را تسلیم کردند.


تعداد بازدید : 252

ارسال نظر

ارسال